Wandelgroep Ridderkerk

Iedere vrijdagochtend vinden er twee wandelingen in groepsverband plaats van ieder een uur. Iedereen die kan en wil wandelen is welkom. Deze wandelgroepen zijn een initiatief van Martinette Wijngaard in samenwerking met lokale sociaal betrokken ondernemers. De wandelgroepen zijn toegankelijk voor iedereen uit de omgeving, niet alleen uit Ridderkerk maar ook uit Rotterdam, Capelle, Schiedam, Dordrecht, Spijkenisse enzovoorts. 

De wandeling vindt plaats in de wijk Bolnes in Ridderkerk en duurt een uur. Voor deelname aan de wandeling wordt een bijdrage van €1,00 gevraagd. Dit bedrag komt later weer ten goede aan de wandelaar in de vorm van een andere activiteit.

Eerste wandelgroep Ridderkerk groot succes

De eerste wandelgroep bleek een groot succes waarop besloten werd een tweede groep te maken. Op deze manier kunnen we nog meer deelnemers de gelegenheid geven om mee te wandelen.

Wandelgroep Ridderkerk

Tijden, locatie en aanmelden

De wandeltocht start bij wijkvoorzieningcentrum Bolnes, aan de Noordstraat (in de wijk Bolnes) te Ridderkerk. De eerste wandelgroep start om 09.00 uur en wandelt tot 10.00 uur. Na een uur wandelen komen we weer aan bij het wijkvoorzieningsgebouw. De groep die klaar is met wandelen kan hier gezellig een kopje thee of koffie nuttigen. De tweede wandelgroep gaat op dat moment direct om 10.00 uur met Martinette mee en wandelt vervolgens tot 11.00 uur.

Heeft u interesse in deelname aan de wandelgroep Ridderkerk op vrijdag 9.00 uur of 10.00 uur, neem dan contact op via de afbeelding rechtsonder in het scherm.

Hopelijk tot snel!