Betere conditie

De eerste stap naar een betere conditie is kiezen voor beweging. Daarbij hoef je niet direct te denken aan het lopen van de marathon, of een dagelijks bezoek aan de sportschool. Je krijgt al een betere conditie door 2 à 3 maal per week een uur buiten wandelen.

Bewegen geeft een betere conditie

Het is bewezen dat regelmatig bewegen in de natuur ons fysiek en mentaal in balans brengt en houdt. Bewegen geeft je een betere conditie, vermindert eventueel overgewicht en zorgt dat je lekker in je vel komt te zitten. Met een aantal programma’s helpt Stap voor Stap in Beweging ook jou aan een betere conditie.

Aanbod voor beginners, gevorderden en senioren

Toe aan een betere conditie? Het aanbod van Stap voor Stap in Beweging is geschikt voor beginners, gevorderden en senioren. Zo kan het 2 tot 3 maal per week wandelen worden opgevoerd naar stevig doorlopen, hardlopen en zelfs Power Walking met XCO’s. Alle trainingen worden gegeven in het Oosterpark te Ridderkerk of op locatie.

Draai gerust een proefles mee

Werken aan een betere conditie? Kies voor Bootcamp Light of Power Walking met XCO. Hardlopen is leuk, hardlopen is lekker en hardlopen is vooral gezond. Wil je in conditie blijven én calorieën verbranden? Kies dan voor Power Walking met XCO’s. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. Informeer naar de mogelijkheden en draai gerust een proefles mee.

Kies voor een betere conditie en kom in beweging. Neem vrijblijvend contact op.