Gezond ondernemen

Gezond ondernemen is meer dan alleen het behouden van een financieel gezond bedrijf. Medewerkers en ondernemers die fysiek en mentaal in balans zijn, presteren het beste. Langdurige stress haalt een mens echter uit balans en kan zelfs leiden tot burn-out. Bij stress dalen de arbeidsproductiviteit, efficiency en effectiviteit fors. Het is zaak stress tijdig te signaleren, effectief op te lossen, en beter nog; te voorkomen.

Bewezen effectief concept

Stap voor Stap in Beweging biedt meerdere oplossingen om gezond te ondernemen. Oplossingen voor zowel de ondernemer zelf, als de medewerkers van het bedrijf. Hiervoor werk ik, burn-out coach Martinette Wijngaard, met een uniek en bewezen effectief concept, dat gezonde voeding, sporten en coachen combineert. Resultaat? Een gezond gewicht, een optimale conditie, minder stress en een snellere re-integratie.

Maatwerk

De succesvolle aanpak van Stap voor Stap in Beweging wordt ingezet bij het reduceren van stress, daling van het ziekteverzuim en als begeleiding bij burn-out. Maatwerk, want de werkwijze en aanpak die hierbij wordt gehanteerd, wordt telkens afgestemd op de specifieke situatie. Daarnaast biedt Stap voor Stap in Beweging programma’s die zich richten op een gezond gewicht en een betere conditie.

Minder kosten, hogere prestaties

Steeds meer werkgevers zien in dat een preventieve en/of een directe handelswijze (op korte termijn) een goede investering is om ziekteverzuim binnen de organisatie aan te pakken. Gezond ondernemen resulteert immers in lager ziekteverzuim, minder kosten en hogere prestaties. Neem vrijblijvend contact op voor een toelichting op de werkwijze, aanpak en resultaten van Stap voor Stap in Beweging.