Klantbeoordelingen: http://stapvoorstapinbeweging.nl (19)

Nicolien Mikolajczak - 13-Mar-2015

Beoordeling:

Dag Martinette Gefeliciteerd met je allereerste nieuwsbrief, heel erg leuk! Ik herken wel wat over werkdruk, dus heel fijn deze tips. Martinette geeft op woensdagavond een fijne afwisselende training. Ze spoort iedereen aan tot actie en verplaatst zich goed in de cursisten want niet iedereen heeft dezelfde “sport” achtergrond. Het is ook fijn dat ze let of je de oefeningen wel goed uitvoert, zodat je geen verkeerde houding aanneemt en vertelt welke spieren je gebruikt zo leer je ook nog wat. Al met al is deze training aan te bevelen aan andere ridderkerkers. Waardering van mij met het cijfer 8 Tot morgen Groetjes Nicolien Mikolajczak

Sterke punten:

Lyda van der Rakt - 15-Mar-2015

Beoordeling:

Bij deze stuur ik je eindelijk mijn waardering voor de woensdagavond stap voor stap in beweging. Ik ben super blij dat ik me hiervoor heb aangemeld. Vind het heel gezellig maar vooral heerlijk om te doen in de buitenlucht. Merk dat ik me echt beter voel en het hardlopen gaat steeds beter. Vind het ook super motiverend hoe jij les geeft. Je hebt voor ieder individueel aandacht. Van mij krijg jij een dikke TIEN. Groetjes en tot morgen.

Sterke punten:

Kity - 13-Feb-2015

Beoordeling:

Hallo Martinette, Ik vind het belangrijk dat de loopgroep blijft. Dit omdat ik zie dat veel mensen er baat bij hebben. Als er gesport is voelen zij zich beter en vinden het fijn om met elkaar lekker buiten te zijn. Dat vind ik zelf ook, lekker een uurtje buiten zijn en met elkaar nog een kopje koffie te drinken. Je hebt ook gevraagd om een cijfer te geven, nou een dikke 8. Ik hoop je hiermee van dienst ben geweest.

Sterke punten:

Petra - 10-Mar-2015

Beoordeling:

Sinds 2 maanden doe ik mee met de powerwalkgroep +XCO op de woensdagochtend. Vanaf de eerste les superleuk bewegen in de buitenlucht met allemaal positieve mensen in de groep. Martinette zorgt voor variatie in de lessen, geen les is hetzelfde . Ik kom altijd met heel veel energie en een voldaan gevoel weer thuis.

Sterke punten:

Atie - 09-Mar-2015

Beoordeling:

Hallo Martinette, Ik wil je graag laten weten hoe blij ik met de loopgroep ben. Je komt regelmatig in beweging, ook als het weer niet zo goed is. Dit is zo goed voor je conditie, je krijgt meer uithoudingsvermogen. Ik ga niet in m'n eentje een uur lopen als het koud en guur is. Je vergroot je kennissenkring, je vergroot je sociale reikwijdte. Het begon met een kleine groep, 8 mensen en het lijkt wel zwaan kleef aan want er komen nog regelmatig nieuwe deelnemers bij door de mond tot mond reclame. Het zijn er nu ruim 40 of meer. Vooral doordat de eigen bijdrage vrijwel nihil is, is het laagdrempelig, veel van de oudere dames hebben alleen maar AOW en is het niet mogelijk om naar een sportschool te gaan. Ik vraag me trouwens af of dat wel zo leuk is. Je bent over en weer betrokken als er eens narigheid is maar natuurlijk ook als er leuke dingen gebeuren of staan te gebeuren. Ik moet er niet aan denken dat het niet langer zou kunnen doorgaan. Natuurlijk wil ik je hiervoor een cijfer geven. Omdat ik niet zou weten wat er aan te verbeteren is een vette 10

Sterke punten:

Ellis - 13-Mar-2015

Beoordeling:

Hi Martinette. Zoals beloofd hierbij mijn stukje: Heerlijk buiten trainen in een groep met gevarieerde lessen. Ik kijk er iedere week naar uit. Ik geef het een dikke 10. Groet. Ellis

Sterke punten:

Carmen - 09-Mar-2015

Beoordeling:

Ik ben 4 weken geleden begonnen met trainen bij Martinette. Een openbaring om te sporten in de buitenlucht. Ik ben helemaal geen sportmens, ben 60 kg afgevallen en de stoute schoenen aangetrokken om ook te gaan sporten. En super enthousiast de manier van ons begeleiden en het zo leuk te maken om te sporten in de buitenlucht. Zelfs na een dag werken kijk ik er naar uit om me uurtje lekker bezig te zijn met een leuke groep vrouwen. Elke week lukt het me om mezelf een stapje verder te zetten, dankzij Martinette. Ik hoop dat we dit nog lang kunnen doen. Alvast bedankt voor deze fijne, leuke en zware weken. Een dikke 8 Met vriendelijke groet, Carmen

Sterke punten:

- 13-Mar-2015

Beoordeling:

Stap voor stap in beweging, wandelen in groepsverband onder leiding en begeleiding van zo een coach geeft energie aan het lichaam. Versterkt de spieren (door onderweg tussentijds wat oefeningen te doen); verrijkt de geest (door die oefeningen thuis regelmatig te herhalen); door het samenzijn en doen voorkomt het eenzaamheid. Hans Broeders

Sterke punten:

Joke - 07-Apr-2015

Beoordeling:

Hallo Martinette Een paar zinnetjes om te zeggen dat de vrijdag morgen een gezellig wandelclubje is, en erna gezellig praten met een kopje koffie erbij. Ik geef het een 10 en hoop dat jij er mee door mag blijven gaan. De lieve groeten Joke ,een prettig weekeind.

Sterke punten:

anoniem - 07-Apr-2015

Beoordeling:

Ik ben erg blij dat ik vrijdagochtend met jouw en mijn wandelvrienden op pad ga. Helaas heb ik in een depressie gezeten, maar toen ik in de Combinatie las dat er een groep mensen onder jouw begeleiding ging wandelen, ben ik meet enige schroom ook mee gegaan. En daar ben ik nog steeds erg blij mee! Het is goed voor mijn lijf maar zeker ook voor mijn koppie.. Ik hoop dat wij dit nog lang onder jouw leiding mogen doen!

Sterke punten:

Corry - 07-Apr-2015

Beoordeling:

Het is zo gezellig en gezond om met een groep te gaan wandelen. En zeker onder leiding van Martinette! Ze is altijd vrolijk en opgewekt. Dat stimuleert en geeft een fijn gevoel. Dat is wat een mens nodig heeft.

Sterke punten:

Mevr. Blaak - 09-Apr-2015

Beoordeling:

Het wandelen is goed voor onze gezondheid. We doen het graag. Er is ook hele goede begeleiding.

Sterke punten:

Hans en Wil - 09-Mar-2015

Beoordeling:

Hans en Wil beleven veel plezier aan de wekelijkse wandeling op vrijdag met de oefeningen voor benen en armen. Zij hopen nog lang mee te kunnen wandelen.

Sterke punten:

Jeanette - 10-May-2015

Beoordeling:

Elke week verheug ik mij op de wandelingen en de oefeningen in de buitenlucht op vrijdagmorgen vanuit wijkvoorzieningscentrum Bolnes. De rest van de dag voel ik mij er beter door. Ook de onderlinge kontakten zijn plezierig en tijdens het kopje koffie na afloop wordt er nog even nagepraat. Voor vele senioren is dit een gezond aanbod. Ga zo door!

Sterke punten:

Rinus - 11-Apr-2015

Beoordeling:

Ik zocht naar een mogelijkheid voor meer lichaamsbeweging na een periode van ziekte. Deze mogelijkheid heb ik gevonden bij de wandelgroep van Martinette Wijngaard bij Stap voor Stap in Beweging. Elke deelnemer beweegt naar eigen kunnen en op eigen niveau in een heel ontspannen sfeer. Het contact onderling en met Martinette is erg fijn. Ik hoop dat deze groep nog lang met elkaar mag doorgaan zoals wij nu bezig zijn met elkaar.

Sterke punten:

Hermien - 12-Apr-2015

Beoordeling:

Ik hoop dat de wandel groep in Bolnes lang blijft bestaan. Ik heb er veel baat bij. Ik ga al veel beter lopen! Dus graag houden zo!!

Sterke punten:

Kees en Tonia - 13-Apr-2015

Beoordeling:

Wij hopen dat het wandelen op welke manier dan ook zal blijven doorgaan! Wij voelen ons er zo fit bij! Het is ook goed voor onze contacten!

Sterke punten:

Nel - 20-Apr-2015

Beoordeling:

Het is voor ons ouderen een heel goede ontspanning en prima voor de ledematen.

Sterke punten:

Carla - 16-May-2015

Beoordeling:

Martinette heeft mij met haar wandelgroep een grote dienst bewezen. Door haar ben ik over mijn valangst heen die ik heb opgelopen door mijn heupbreuk. De wekelijkse wandelingen zijn ook goed voor mijn sociale contacten. Elke week weet Martinette met haar grote inzet er weer iets leuks van te maken.

Sterke punten:

Gerrie - 16-Apr-2015

Beoordeling:

We gaan onbevangen met elkaar om leren elkaar beter kennen en verbeteren al wandelend onze conditie waarbij ook de oefeningen een grote bijdrage leveren. Na het wandel uur drinken we nog gezellig thee of koffie met elkaar, en kijken we weer uit naar de volgende keer.

Sterke punten:

Wim - 18-Apr-2015

Beoordeling:

Het is van belang dat wij ouderen bewegen. Dit doen we niet in ons eentje daarom ben ik zo blij met de wandelgroep. Martinette is altijd gemotiveerd en heeft er altijd plezier in. Wij hebben haar nog nooit met tegenzin zien begeleiden, waardoor wij ouderen er ook veel plezier in hebben en het doet ons allen ontzettend goed!!

Sterke punten:

Hanna - 19-Apr-2015

Beoordeling:

Wat doet het wandelen met mij? Ik leer er veel nieuwe mensen kennen. Naast verschillende lichamelijk oefeningen, die uiteraard bijzonder goed voor ons zijn, valt er ook altijd veel te lachen. Dus goed voor lichaam en geest. Of te wel een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Sterke punten: