Gezond leven

Gezond leven valt tegenwoordig niet mee. Werk, gezin, opleidingen, het huishouden… We moeten van onszelf zoveel dat een gezonde levensstijl er al snel bij inschiet. Dat ‘moeten’ plus alle indrukken die we dagelijks te verwerken krijgen, maakt dat onze geest voortdurend onder spanning staat. We zijn gestrest.

Letterlijk en figuurlijk opgebrand

Stress maakt dat je moeilijk kunt ontspannen en niet meer tot rust komt. Houdt de stress te lang aan, dan raak je letterlijk en figuurlijk opgebrand. Dit kun je voorkomen door gezond te leven. Gezond leven – in de zin van een goede balans tussen voeding, beweging en psyche – is namelijk het beste recept tegen stress en de klachten die daar mee samenhangen.

Stap voor Stap in Beweging biedt een uniek concept dat gezonde voeding, sporten en coachen combineert. Afhankelijk van je wens, kan ik als burn-out coach gerichte ondersteuning bieden bij het behalen én behouden van een gezond gewicht of een betere conditie. Stap voor Stap biedt een bewezen effectieve begeleiding bij burn-out en een doeltreffende aanpak voor de vermindering van stress.

Afspraak of proefles

Wil je gezond(er) leven? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en aanpak. Ook als je nog vragen hebt, een afspraak wil maken of een proefles wilt meedraaien, sta ik je vanzelfsprekend graag te woord.

Kies voor een gezond(er) leven; kies voor Stap voor Stap in Beweging.