Burn-out begeleiding Capelle

Wanneer je onder hoge druk staat, creƫert dit stress. Bij een langdurige blootstelling kan dit een burn-out veroorzaken. Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Een burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiƫntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit heeft een sterk negatief effect op de levensvreugde. Heb jij hier ook last van? Stap voor Stap in Beweging biedt de uitkomst met de burn-out begeleiding Capelle.

Stap voor Stap in Beweging

De burn-out coach van Stap voor Stap in Beweging werkt met een bewezen effectief concept om de burn-out te verdrijven, dat bestaat uit drie onderdelen: sport, voeding en coaching. Sport is er voor de lichaamsbeweging, die ervoor zal zorgen dat er een antidepressieve werking intreedt door de aanmaak van het hormoon endorfine. Door bijvoorbeeld aan conditietraining te doen, voel jij je uiteindelijk fitter en creatiever. Gezonde voeding speelt hierbij natuurlijk ook een belangrijke rol. Door het aanpassen van jouw voedingspatroon, werk je aan jouw optimale fysieke fitheid.

Naast het aanpakken van de fysieke aspecten, zal er ook worden gekeken naar wat jouw emotionele knelpunten zijn. Hier wordt vervolgens aan gewerkt gedurende de coachingssessies, om op deze manier zowel fysiek als mentaal gezonder te worden. De burn-out coach zal je bovendien oefeningen meegeven die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Deze kunnen ook na het herstel worden gebruikt om te voorkomen dat er zich opnieuw een burn-out voordoet.

Burn-out begeleiding Capelle Maatwerk

Stap voor Stap in Beweging biedt burn-out begeleiding op maat voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Capelle. Kijk eens rond op de website, of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een afspraak.