Burn-out coach Vlaardingen

Momenteel heeft één op de acht Nederlanders last van een overmaat aan stress. Een langdurige en overmatige blootstelling aan stress kan er voor zorgen dat iemand een burn-out krijgt. Het aantal mensen dat met een burn-out te maken krijgt neemt al lange tijd toe. Een burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim en een afname van de algemene levensvreugde van een persoon. Burn-out coach Vlaardingen schiet in dit geval te hulp.

Eerste hulp bij een burn-out

Martinette Wijngaard is een specialist in het bestrijden van een burn-out, maar ook in het voorkomen ervan. Jaarlijks helpt zij vele mensen uit hun burn-out te komen, of om te voorkomen dat er een burn-out bij hen ontstaat. Met haar eigen bedrijf Stap voor Stap in Beweging fungeert zij als professioneel trainer, personal coach en ervaringsdeskundige. Stap voor Stap in Beweging biedt aan de hand van haar begeleidingsmethodes een bewezen effectief en uniek concept om over een burn-out heen te komen.

De aanpak

De aanpak bestaat uit een combinatie van drie onderdelen, namelijk: sport, voeding en coaching. Een persoon krijgt conditietraining om beter in zijn/haar vel te zitten, voedingsadvies en wordt via coaching en begeleiding stapsgewijs geholpen om het leven weer op te pakken.

Burn-out coach VlaardingenBurn-out coaching Vlaardingen

Stap voor Stap in Beweging schiet zowel bedrijven als particulieren te hulp. Voor iedereen die hulp nodig heeft om uit zijn/haar burn-out te geraken staat Martinette klaar. In iedere situatie biedt de burn-out coach Vlaardingen maatwerk per persoon. Bekijkt u op uw gemak eens de website of neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken met Martinette Wijngaard.