Burn-out coach Spijkenisse

Onder hoge druk staan creëert stress. Bij een langdurige blootstelling aan stress kun je in een burn-out terecht komen. Een burn-out is een verschijnsel dat steeds meer mensen treft. Het zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiëntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit beïnvloedt het plezier dat je beleeft aan het dagelijks leven.

Stap Voor Stap In Beweging

Stap voor Stap in Beweging werkt met een uniek concept om de burn-out te verdrijven. Hierbij worden sport, voeding en coaching gecombineerd om zo overmatige stress tegen te gaan. Deze methode is succesvol in het aanpakken van variërende stressklachten zoals paniek, vermoeidheid, angst en depressie. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Daarnaast geeft de burn-out coach Spijkenisse, door middel van mentale coaching, concrete handvatten aan die je zullen helpen om van de burn-out te herstellen.

Burn-out coach SpijkenisseMaatwerk

Voor zowel particulieren als bedrijven biedt Stap voor Stap in Beweging maatwerk in coaching en begeleiding. Wilt u meer informatie over de burn-out coach Spijkenisse en Stap voor Stap in Beweging? Kijk eens rond op de website of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een afspraak.