Burn-out coach Sliedrecht

De gevolgen van een burn-out zijn verschrikkelijk. Een lage arbeidsproductiviteit, hoog ziekteverzuim en het weinig zin hebben in activiteiten zijn hier voorbeelden van. Om van een burn-out te herstellen, maar vooral om het te voorkomen moet je bij de specialist van Stap voor Stap in Beweging zijn. De burn-out coach Sliedrecht zorgt ervoor dat je weer fris en fruitig wordt in fysiek en mentaal opzicht.

De burn-out specialist

Specialist in het voorkomen van, maar ook het herstellen na een burn-out is Martinette Wijngaard. Als professioneel trainer en coach helpt ze jaarlijks vele mensen. Stap voor Stap in Beweging biedt een programma aan dat door haar is ontwikkeld. Hierdoor helpt de burn-out coach Sliedrecht haar klanten op een effectieve manier af van de klachten.

Een succesvolle methode

In de aanpak van de burn-out coach Sliedrecht worden drie onderdelen gecombineerd tot een succesvolle methode, die op efficiƫnte wijze de burn-out klachten doet verdwijnen. Deze drie onderdelen zijn sport, voeding en coaching. Sport is er voor de lichaamsbeweging, die zal zorgen voor een antidepressieve werking. Door bijvoorbeeld aan conditietraining te doen, voel jij je uiteindelijk fitter en creatiever. Hierbij hoort natuurlijk ook gezonde voeding. Door het aanpassen van jouw voedingspatroon werk je aan een optimale, fysieke fitheid. Aanvullend op de fysieke aspecten, zal de burn-out coach Sliedrecht aan de hand van mentale coaching zorgen voor een betere mentale gesteldheid, zodat lichaam en geest weer gezond in balans zijn.

Ervaringen

Een aantal mensen die de afgelopen jaren zijn geholpen door de burn-out coach Sliedrecht hebben hun ervaringen gedeeld. Je kunt deze boven in het menu terugvinden onder het kopje "ervaringsverhalen". Door het lezen van deze ervaringen kan je een duidelijker beeld krijgen van de werkwijze en bovenal de drive van Martinette Wijngaard om mensen te helpen van hun burn-out af te komen.

Burn-out coach SliedrechtStap voor Stap weer in Beweging

De burn-out coach Sliedrecht van Stap voor Stap in Beweging kan ingehuurd worden door zowel bedrijven als particulieren. Voor ieder traject werkt zij met maatwerk, individuele begeleiding en een persoonlijk plan. Voel je vrij om contact op te nemen indien je vragen hebt. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je tevens contact opnemen via de contactbutton. Martinette Wijngaard staat je graag persoonlijk te woord!