Burn-out coach Ouderkerk aan den IJssel

Een groot percentage van de mensen die te maken krijgen met een burn-out blijven hier maanden lang mee lopen. Het is erg onverstandig om zo lang te wachten omdat de hersteltijd op deze manier veel langer wordt dan eigenlijk nodig is. De hersteltijd kan namelijk aanzienlijk worden ingekort wanneer je samen met een coach actief aan de slag gaat om de klachten tegen te gaan. Deze coaching biedt de burn-out coach Ouderkerk aan den IJssel aan iedereen die van zijn/haar klachten af wil komen. Met de burn-out coaching van Stap voor Stap in Beweging krijgt u een hersteltraject dat geheel op uw situatie wordt afgestemd.

Een effectieve aanpak

De aanpak van Stap voor Stap in Beweging werkt effectief tegen de verschillende burn-out klachten, waaronder gevoelens van depressie en vermoeidheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van lichamelijke beweging, voedingsadvies en mentale coaching. Deze gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat het lichaam volledig gestimuleerd wordt en dat er tegelijkertijd kan worden gewerkt aan mentale knelpunten. De mentale coaching is immers een belangrijk onderdeel van het totaalproces. Via uitgebreide gesprekken zal de burn-out coach Ouderkerk aan den IJssel op zoek gaan naar de oorzaken die ten grondslag liggen aan de burn-out. Hierdoor kan er vervolgens gericht worden gewerkt aan jouw herstel.

Duurzame oplossingen

De burn-out coach Ouderkerk aan den IJssel zal eerst de oorzaken van de burn-out achterhalen en hier tijdens het wandelen dieper op ingaan. Naar aanleiding van deze wandelsessies gebruikt de coach haar expertise op het gebied van burn-outs om jou te voorzien van duurzame oplossingen, die tevens zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Deze oplossingen zullen je ten eerste helpen herstellen van de burn-out, maar kunnen ten tweede ook worden ingezet om een mogelijke terugval voorkomen. Wanneer je klaar bent om het werkende leven weer op te pakken, laten wij je niet direct aan je lot over. De begeleiding blijft altijd nog een periode doorlopen om de re-integratie te monitoren en waar nodig bij te sturen. Naar wens kan deze periode altijd worden verlengd.

Burn-out Coach Ouderkerk aan den IJsselPersoonlijke aandacht

Ieder coachingstraject dat Stap voor Stap in Beweging start wordt volledig afgestemd op de individu. Wij geven volledige aandacht aan jou, persoonlijk en direct. Door middel van één-op-één-begeleiding, brengt de coach je weer letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wil jij het leven weer hervatten, maar lukt het je niet alleen? Neem dan vrijblijvend contact op met de burn-out coach Ouderkerk aan den IJssel om te zien wat zij voor jou kan betekenen.