Burn-out coach Monster

Een hoge werkdruk, problemen op het werk, privé problemen of een combinatie van meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt en stress ervaart. Wanneer hier niks aan gedaan wordt, bestaat de kans dat dit omslaat naar een burn-out: een verschijnsel dat steeds meer mensen treft. Lagere of zelfs geen arbeidsproductactiviteit en verminderde levenslust zijn hier vaak het gevolg van.

De juiste begeleiding

Het aanpakken van een burn-out wordt met de begeleiding van Stap voor Stap in Beweging een stuk gemakkelijker. De burn-out coach Monster, Martinette Wijngaard, heeft jarenlange ervaring in het helpen van mensen met burn-out en stress gerelateerde klachten. Door middel van de juiste begeleiding kan een burn-out worden opgelost of indien mogelijk worden voorkomen.

Doelgerichte methode

De burn-out coach Monster van Stap voor Stap in Beweging heeft een doelgerichte methode ontwikkeld, die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring. Deze methode bestaat uit drie factoren, namelijk; voeding, beweging en mentale coaching. Lichaamsbeweging heeft een antidepressieve werking door de endorfine die hierbij vrij komt. Daarnaast speelt ook voeding een rol in de gemoedstoestand van de mens. Deze twee elementen kunnen daarom niet buiten beschouwing worden gelaten, wanneer je optimaal wilt herstellen. Uiteraard is het tevens belangrijk om de mentale knelpunten aan te pakken die achter de burn-out klachten schuilgaan. Dit doet de burn-out coach Monster door middel van persoonlijke coachingssessies, waarbij oefeningen worden meegegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen.

Burn-out coach MonsterMaatwerk

Stap voor Stap in Beweging biedt begeleiding voor zowel particulieren als bedrijven. Voor een ieder die hulp nodig heeft zal de burn-out coach Monster een persoonlijk stappenplan opstellen, dat concrete handvaten zal bieden voor een spoedig herstel. Kijk eens rond op de website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact op met de burn-out coach Monster om te zien wat zij voor jou kan betekenen.