Burn-out coach Krimpen aan den IJssel

Een langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Vandaag de dag heeft één op de acht Nederlanders te maken met een stressniveau waarmee zij in de gevarenzone komen. Voorgaande jaren waren deze cijfers lager, het aantal mensen dat met een burn-out te maken krijgt neemt al lange tijd toe. Gevolgen van een burn-out zijn een hoog ziekteverzuim, lage arbeidsproductiviteit en een afname van de levensvreugde. Stap voor Stap in Beweging schiet met burn-out coach Krimpen aan den IJssel te hulp.

Specialist bij een Burn-out

Martinette Wijngaard is een professioneel trainer, coach en gespecialiseerd in burn-out coaching. Jaarlijks helpt Martinette vele mensen met het overwinnen van een burn-out, maar ook met het voorkomen/terugdringen van een beginnende burn-out. Stap voor Stap in Beweging biedt met het programma dat zij ontwikkeld heeft een bewezen effectief concept aan.

De behandelmethode

De behandelmethode die Martinette Wijngaard gebruikt, is een samenstelling van drie onderdelen: sport, voeding en coaching. Zo krijg je conditietraining om beter in jouw vel te zitten. Lichaamsbeweging heeft tevens een anti-depressieve werking en bevordert de creativiteit. Ook het voedingsadvies draagt bij aan een fit lichaam. Aanvullend wordt je door middel van coaching en de benodigde oefeningen stapsgewijs geholpen om het leven weer op te pakken.

Ervaringen

Op de pagina met ervaringsverhalen lees je een aantal verhalen van mensen die de afgelopen jaren met de hulp van Martinette het leven weer opgepakt hebben. Aan de hand van deze verhalen kan je ook een beter beeld krijgen van de veelzijdigheid aan oorzaken die ten grondslag kunnen liggen aan de burn-out. Een burn-out komt, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, namelijk niet altijd (alleen) door werkgerelateerde oorzaken.

Burn-out coach Krimpen aan den IJsselDaarom burn-out coach Krimpen aan den IJssel

Stap voor Stap in Beweging kan ingehuurd worden door zowel bedrijven als particulieren. De burn-out coach Krimpen aan den IJssel en omgeving biedt voor ieder traject maatwerk aan en kan daarom in principe iedereen helpen uit zijn/haar burn-out te komen. Voor het stellen van vragen of om een vrijblijvende afspraak in te plannen, kan je contact opnemen met Martinette Wijngaard via de contactbutton.