Burn-out coach Gouda

De toename van stress heeft ervoor gezorgd dat momenteel één op de acht Nederlanders last heeft van een overmaat aan stress. Een overmatige en langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Dit verschijnsel komt steeds meer voor en zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim en een afname van de levensvreugde van vele mensen. De burn-out coach Gouda schiet te hulp.

Onze methode

Stap voor Stap in Beweging (SVSIB) biedt een methode die zich inmiddels al vele jaren bewezen heeft. Wij combineren lichaamsbeweging met ervaringsgerichte oefeningen, voedingsadvies en coachingsgesprekken. De mentale coaching is uiteraard een belangrijk onderdeel van het totaalproces. Via uitgebreide gesprekken zal de burn-out coach Gouda op zoek gaan naar de oorzaken die ten grondslag liggen aan de burn-out, om vervolgens gericht met jou aan het werk te gaan en de burn-out te verhelpen.

Concrete oplossingen

De burn-out coach Gouda begint met het opsporen van de mentale en emotionele knelpunten die achter de burn-out schuilen. Tijdens ontspannen lichaamsbeweging biedt de burn-out coach een luisterend oor en zal zij dieper ingaan op de knelpunten. De coach gebruikt haar ervaring en kennis om jou concrete oplossingen te bieden die je weer verder zullen helpen in het leven. Op het moment dat jij klaar bent om jouw leven weer op te pakken, begeleiden we dit proces stapsgewijs. Op deze manier kunnen we jouw re-integratie versnellen en een mogelijke terugval voorkomen.

SVSIB houdt ieder coachingstraject persoonlijk en individueel. Een traject wordt bij ons volledig afgestemd op jouw situatie. Door middel van één-op-één-begeleiding zal de coach je letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Naarmate de weken vorderen zal er een steeds positievere stemming ontstaan en zal je steeds beter in je vel zitten.

Burn-out Coach GoudaBegin jouw herstel!

Ben jij klaar om aan jouw herstel te gaan werken? Wacht dan niet langer en neem contact op met de burn-out coach Gouda. Indien je graag meer informatie wilt, kun je uiteraard gerust jouw vragen stellen. De burn-out coach Gouda vertelt je op basis van jouw verhaal graag meer over wat zij voor jou kan betekenen.