Burn-out coach Bergschenhoek

Een groot percentage van de mensen die te maken krijgen met een burn-out blijven hier lang mee lopen. Dit is erg onverstandig, omdat de hersteltijd op deze manier veel langer wordt dan nodig is. De hersteltijd kan namelijk aanzienlijk worden ingekort door met een coach aan de slag te gaan. Deze coaching bieden wij in de vorm van de burn-out coach Bergschenhoek aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Met de burn-out coaching van Stap voor Stap in Beweging krijgt u een hersteltraject dat persoonlijk naar uw situatie wordt ingericht.

De aanpak

De methodes die wij in onze coaching toepassen werken zeer effectief tegen burn-out klachten en gerelateerde stressklachten, zoals angst, depressie of vermoeidheid. Voor het aanpakken van de burn-out symptomen werken wij met een aanpak waarbij lichamelijke beweging wordt gecombineerd met mentale coaching en advies op het gebied van voeding.

Regelmatige lichaamsbeweging heeft een antidepressieve werking en vormt daarmee een belangrijke basis voor het herstel. Eén van de achterliggende redenen hiervoor, is dat het hormoon endorfine wordt aangemaakt wanneer het lichaam actief bezig is. Dit hormoon herstelt de hormonale balans op een natuurlijke manier. Nog een belangrijk onderdeel is de mentale coaching. Via gesprekken zal de burn-out coach Bergschenhoek achterhalen welke mentale en emotionele knelpunten ten grondslag liggen aan de burn-out.

Individuele begeleiding

Ieder coachingstraject wordt afgestemd op een individu, persoonlijk en direct. Door middel van één-op-één-begeleiding brengt de coach u weer stap voor stap in beweging. Zowel lichamelijk als mentaal zal u zich steeds beter gaan voelen naarmate de sessies vorderen.

Burn-out Coach Bergschenhoek Concrete handvatten

Zodra de oorzaken van de burn-out duidelijk zijn gaan we tijdens de wandelingen dieper in op de oorzaken van de burn-out. De burn-out coach Bergschenhoek biedt naast een luisterend oor haar kennis en ervaring om jou concrete handvatten aan te geven om van de burn-out te herstellen. Wanneer je klaar bent om het werkende leven weer op te pakken blijven wij dit proces gedurende een aantal maanden op de achtergrond begeleiden.

De coachingsperiode is altijd aaneensluitend om terugval te voorkomen en re-integratie te versnellen. Wilt u het leven weer positief en uitgerust kunnen oppakken? Neem dan vrijblijvend contact op met Stap voor Stap in Beweging, de burn-out coach Bergschenhoek en omgeving.