Burn-out begeleiding Lisse

Als je een langere tijd last hebt van stress, zonder tijd te nemen voor ontspanning. Kan dit zowel lichamelijk als mentaal vervelende gevolgen hebben, waardoor het lastig wordt om normaal te functioneren. Onder deze omstandigheden kan gemakkelijk een burn-out ontstaan. Dit komt hand in hand met symptomen als slapeloosheid, depressieve gevoelens, hoofdpijn en spierklachten. Uiteraard manifesteert een burn-out bij iedere individu anders en kunnen de klachten verschillen. Bij het herstellen van een burn-out is enkel rust nemen niet altijd genoeg. Het is van belang om gericht naar de oorzaken te kijken, om te voorkomen dat de burn-out zich niet nogmaals voordoet of dat de symptomen zich verder ontwikkelen. Dit is waar de de burn-out begeleiding Lisse van Stap voor Stap in Beweging van pas kan komen.

De burn-out behandelen

Martinette Wijngaard, de burn-out coach van Stap voor Stap in Beweging, heeft ervaring met zowel het voorkomen als het behandelen van de verschijnselen van een burn-out. Voor haar methode maakt zij gebruik van een combinatie tussen lichamelijke beweging, voeding en coaching. Zij werkt graag samen met jou aan een betere lichamelijke conditie, door meer te bewegen in de natuur en advies op het gebied van voeding wordt je geholpen de symptomen van een burn-out te bestrijden. Aanvullend wordt er veel aandacht besteedt aan de mentale knelpunten die achter de burn-out schuilen tijdens een-op-een coaching sessies.

Stap voor stap herstellen

Dat er veel verschillende scenario’s ten grondslag kunnen liggen aan een burn-out is gebleken uit ervaring. Daarom wordt er bij de burn-out begeleiding Lisse voor iedere cliënt een individueel stappenplan opgesteld, waarbij er rekening wordt gehouden met achterliggende omstandigheden. Dit zorgt voor een efficiënt herstel van alle burn-out klachten.

Burn-out begeleiding PapendrechtAanmelden burn-out begeleiding Lisse

Wil jij gericht met de burn-out coach aan de slag gaan en je van de burn-out ontdoen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake van de burn-out begeleiding Lisse. Je kunt ook gebruik maken van de contactbutton indien je meer informatie wilt opvragen of vragen hebt over onze begeleiding.