Burn-out begeleiding Lekkerkerk

Een storm aan gedachten in je hoofd? Trillende oogleden? Last van een drukkend gevoel op de borstkas? Moeite om in slaap te komen? Stress kan vele vormen aannemen. Een overmaat aan stressklachten zal er voor zorgen dat men steeds minder goed in staat is om te functioneren. Wanneer mensen te lang bloot staan aan deze stressklachten kunnen zij in een burn-out geraken. De klachten van een burn-out lossen niet vanzelf op. Om deze klachten te verdrijven zal men actief aan de slag moeten. Gelukkig is er hulp beschikbaar: de burn-out begeleiding Lekkerkerk.

Stap voor Stap herstellen

Stap voor Stap in Beweging biedt coaching en begeleiding bij een burn-out aan. Wanneer je een afspraak met de burn-out coach inplant, zal zij in de eerste instantie de oorzaken van de stressklachten opzoeken. Aan de hand van deze oorzaken gaat zij gericht met jou aan de slag om de burn-out te bestrijden.

Individuele begeleiding

De persoonlijke burn-out begeleiding Lekkerkerk die Stap voor Stap in Beweging biedt is erop gericht een persoon volledig in beweging te krijgen. Hieronder valt zowel lichaamsbeweging als beweging in het brein. Om het beste resultaat te behalen, wordt mentale coaching gecombineerd met hardlopen en/of wandelen in de natuur, het uitvoeren van ervaringsgerichte oefeningen en eventueel aanvullend voedingsadvies. Omdat iedere situatie om een andere aanpak vraagt, stellen we een persoonlijk plan voor je op.

Burn-out begeleiding LekkerkerkEr samen tegenaan

Onder het kopje ervaringsverhalen bovenaan de website kun je de verhalen lezen van enkele mensen die van hun burn-out klachten verlost zijn dankzij de burn-out coach. De coach zal je praktische methoden aanreiken om stressklachten mee te verhelpen en verdere klachten te voorkomen. Gedurende de periode waarin jij het dagelijkse leven weer oppakt, zal zij jou op de achtergrond nog verder begeleiden. Op die manier kan jij op een gecontroleerde en ontspannen manier weer aan de slag.

Voor vragen over de burn-out begeleiding Lekkerkerk of het maken van een afspraak is de burn-out coach bereikbaar via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Stap voor Stap in beweging helpt je graag op weg naar een gezonder en gelukkiger leven!