Power Walking Ridderkerk

De trainingen power walking worden gedaan met hulp van de XCO-Trainer. De XCO-Trainer is een hulpmiddel om je spieren te trainen, in conditie te blijven en calorieën te verbranden. Het levert een intensieve training op voor de buik-, been-, arm-, en rugspieren. De XCO-Trainer is een gekleurde buis gevuld met grit. Bij iedere beweging die je maakt beweegt het grit heen en weer in de buis, deze beweging stimuleert de spieren en het bindweefsel in en rondom de spieren. De buis zorgt voor een extra mechanische belasting.

Resultaat van de training

De trainingen zorgen voor meer spierkracht en het bindweefsel van je spieren ondervinden aanpassingen in lengte, architectuur en trekvastheid. Daarnaast levert de training een strakker lijf, een goede conditie en uiteraard de verbranding van calorieën op. De trainingen vinden plaats in de omgeving Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Capelle en Schiedam. Om je aan te melden, of als je vragen hebt klik je op de contact button rechtsonder op de pagina.

 

Power Walking Ridderkerk en omgeving

De trainingen worden gegeven op: Donderdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur; Zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur; Woensdagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur voor 50+ers; De trainingen vinden plaats in het Oosterpark te Ridderkerk.

Power Walking Ridderkerk