Burn-out begeleiding Rhoon

Stress wordt veroorzaakt wanneer je onder zware druk staat. Bij een langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out ontstaan. Een toenemende hoeveelheid mensen krijgt hiermee te maken. Een burn-out veroorzaakt een lagere arbeidsproductiviteit en vermindert de efficiëntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit heeft een erg negatief effect op de levenslust.

Beweging, voeding en coaching

Stap voor Stap in Beweging biedt een bewezen effectief en uniek concept om van een burn-out te herstellen. Door een combinatie van beweging, voeding en coaching wordt een persoon begeleid om stapsgewijs zijn/haar leven weer op te pakken. Via deze methodes kan de overmaat aan stress worden opgelost of, in het meest wenselijke geval, tijdig worden voorkomen.

Het proces

Lichaamsbeweging heeft een antidepressieve werking door de endorfine die hierbij vrij komt. Daarnaast speelt ook voeding een rol in de gemoedstoestand van de mens. Deze twee elementen kunnen daarom niet buiten beschouwing worden gelaten, wanneer je optimaal wilt herstellen. Uiteraard is het tevens belangrijk om de mentale knelpunten aan te pakken die achter de burn-out klachten schuilgaan. Dit doet de burn-out coach door middel van persoonlijke coachingssessies, waarbij oefeningen worden meegegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen.

Burn-out begeleiding RhoonPersoonlijke begeleiding

Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich aanmelden voor de burn-out begeleiding Rhoon van Stap voor Stap in Beweging. Voor een ieder die hulp nodig heeft stelt de burn-out coach een persoonlijk stappenplan op, dat concrete handvaten biedt voor een spoedig herstel. Kijk eens rond op de website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact op met de burn-out coach om te zien wat zij voor jou kan betekenen.