Burn-out begeleiding Dordrecht

Een burn-out ontstaat wanneer je gedurende een langere periode een grote hoeveelheid stress ervaart en niet de tijd hebt/neemt om dit rustig te verwerken. Een groot deel van de mensen die in een burn-out verzeilt raakt en vervolgens rust neemt ervaart dat deze situatie zich niet vanzelf oplost. Ondanks het nemen van rust kan men een burn-out vaak niet verwerken, daar zal meer voor gedaan moeten worden. Dat is waar de burn-out begeleiding Dordrecht van Stap voor Stap in Beweging oplossing biedt.

Persoonlijk en effectief

De burn-out coach, Martinette Wijngaard, is door haar jarenlange ervaring in coaching dé expert op het gebied van burn-outs. Met haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zal zij ervoor zorgen dat jij weer op het juiste been komt te staan. Stap voor Stap in Beweging werkt voor de burn-out begeleiding Dordrecht met een bewezen effectieve methode, waarbij aan zowel de fysieke als mentale gesteldheid veel aandacht wordt besteed. Deze methode bestaat uit een combinatie van drie onderdelen, namelijk; sport, coaching en voeding. De ideale combinatie voor de efficiënte bestrijding van een burn-out.

Ervaringen

Een burn-out kan iedereen overkomen. Met de succesvolle methode van Stap voor Stap in Beweging, heeft Martinette al velen geholpen om van hun burn-out klachten af te komen. Deze mensen staan dankzij haar persoonlijke begeleiding weer positief in het leven en hebben hun energie weer terug. Hun ervaringen kun je lezen op de pagina met 'ervaringsverhalen'.

Burn-out begeleiding Dordrecht

Begeleiding op maat

Stap voor Stap in Beweging biedt zowel aan particulieren als aan bedrijven in de omgeving van Dordrecht individuele begeleiding. In iedere situatie wordt door de burn-out begeleiding Dordrecht maatwerk geleverd. Kijk eens rond op de website of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie en/of een afspraak.