Burn-out begeleiding Barendrecht

De toename van stress heeft ervoor gezorgd dat momenteel één op de acht Nederlanders last heeft van een overmaat aan stress. Een overmatige en langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Dit verschijnsel komt steeds meer voor en zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim en een afname van de levensvreugde van vele mensen. Stap voor Stap in Beweging schiet te hulp met de burn-out begeleiding Barendrecht.

Een effectieve aanpak

De aanpak van Stap voor Stap in Beweging werkt effectief tegen de verschillende burn-out klachten, waaronder gevoelens van depressie en vermoeidheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van lichamelijke beweging, voedingsadvies en mentale coaching. Deze gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat het lichaam volledig gestimuleerd wordt en dat er tegelijkertijd kan worden gewerkt aan mentale knelpunten. De mentale coaching is immers een belangrijk onderdeel van het totaalproces. Via uitgebreide gesprekken zal de burn-out coach op zoek gaan naar de oorzaken die ten grondslag liggen aan de burn-out. Hierdoor kan er vervolgens gericht worden gewerkt aan jouw herstel.

Duurzame oplossingen

De burn-out coach zal eerst de oorzaken van de burn-out achterhalen en hier tijdens het wandelen dieper op ingaan. Naar aanleiding van deze wandelsessies gebruikt de coach haar expertise op het gebied van burn-outs om jou te voorzien van duurzame oplossingen, die tevens zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Deze oplossingen zullen je ten eerste helpen herstellen van de burn-out, maar kunnen ten tweede ook worden ingezet om een mogelijke terugval voorkomen. Wanneer je klaar bent om het werkende leven weer op te pakken, laten wij je niet direct aan je lot over. De begeleiding blijft altijd nog een periode doorlopen om de re-integratie te monitoren en waar nodig bij te sturen. Naar wens kan deze periode altijd worden verlengd.

Burn-out begeleiding Barendrecht Persoonlijke begeleiding

Ieder coachingstraject binnen de burn-out begeleiding Barendrecht wordt volledig afgestemd op de individu. Wij geven volledige aandacht aan jou, persoonlijk en direct. Door middel van één-op-één-begeleiding, brengt de burn-out coach je weer letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wil jij het leven weer hervatten, maar lukt het je niet alleen? Neem dan vrijblijvend contact op met de burn-out coach om te zien wat zij voor jou kan betekenen.