Burn-out coach Zwijndrecht

Een burn-out is een gevolg van een langdurige blootstelling aan stress. Tegenwoordig krijgen steeds meer mensen ermee te maken. Mensen ervaren een hoge werkdruk, combineren dit met een hectisch gezinsleven en nemen daarnaast te weinig rust. Deze combinatie van factoren is veelal wat een burn-out veroorzaakt.

Burn-out coaching Zwijndrecht

Stap voor Stap in Beweging biedt burn-out coaching in Zwijndrecht en omgeving aan. Allereerst worden de stressklachten die de burn-out hebben veroorzaakt gesignaleerd. Wanneer de oorzaken duidelijk in beeld zijn gebracht, worden deze behandeld door een gecombineerde aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sport, ervaringsgerichte oefeningen en mentale coaching.

Persoonlijk stappenplan

Stap voor stap in beweging kijkt naar het individu en biedt maatwerk voor iedereen. Door middel van een persoonlijk opgesteld stappenplan behandelen wij de situatie van een individu. Via één-op-één-begeleiding wordt iemand letterlijk en figuurlijk weer in beweging gebracht.

Concrete handvatten Burn-out coach Zwijndrecht

Tijdens een wandeling of hardloopsessie gaan we gericht in op de oorzaken van de burn-out. De Burn-out Coach Zwijndrecht biedt hierbij ten eerste een luisterend oor, en ten tweede bieden wij concrete handvatten aan vanuit onze ervaring en expertise. Neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in wat we voor u kunnen betekenen.