Burn-out coach Schiedam

De burn-out is een verschijnsel dat de laatste jaren veel voorkomt. Mensen die een burn-out krijgen hebben vaak een (te) druk leven en nemen weinig rust. Wanneer een persoon voor een te lange periode wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid stress kan deze persoon in een burn-out terechtkomen.

De burn-out overwinnen

In Schiedam en omgeving biedt Stap voor Stap in Beweging hulp en begeleiding bij een burn-out aan. Stressklachten die de burn-out hebben veroorzaakt zullen eerst worden gesignaleerd. Via een combinatie van beweging, coaching en het uitvoeren van oefeningen zal de burn-out coach Schiedam vervolgens met jou aan de slag gaan om de burn-out te overwinnen.

Individuele burn-out begeleiding

Via persoonlijke begeleiding helpen we iemand zowel mentaal als fysiek in beweging te komen en te blijven. Stap voor Stap in Beweging stelt hierbij een persoonlijk stappenplan op.

burn out coach schiedamConcrete handvatten

Via (hard)loopsessies gaan we samen gericht in op de oorzaken van de burn-out. De burn-out coach Schiedam gebruikt haar kennis en ervaring om u concrete handvatten aan te reiken die de burn-out zullen verdrijven. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op.