Burn-out coach Rotterdam

Wanneer je onder hoge druk staat, creëert dit stress. Bij een langdurige blootstelling kan dit een burn-out veroorzaken. Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Een burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiëntie en  effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit heeft een sterk negatief effect op de levensvreugde.

Burn-out hulp Rotterdam

Stap voor Stap in Beweging biedt een bewezen effectief en uniek concept om de burn-out te verdrijven door een combinatie van sport, voeding en coaching. Overmatige stress kan via deze methoden namelijk worden opgelost of, in het beste geval, tijdig worden voorkomen.

Stap voor Stap in Beweging

Begeleiding bij een burn-out bespoedigt het herstel. Stap voor Stap in Beweging werkt daarbij met een bewezen effectieve methode: een combinatie van niet prestatiegericht (hard)lopen in de natuur, ervaringsgerichte oefeningen en mentale coaching. Begeleiding volgens deze aanpak heeft een positieve werking op zowel de mentale als fysieke gezondheid en verhelpt gevoelens van angst, paniek, depressie, vermoeidheid en andere stressklachten.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft, wat mede komt door de aanmaak van het hormoon endorfine. Dit hormoon helpt de hormonale balans op een natuurlijke manier te herstellen. Aanvullend worden mentale en emotionele knelpunten aangepakt door middel van coaching. Dit is een bijzonder efficiënte methode, waarmee de kans op terugval nihil is.

Burn-out coach RotterdamBurn-out begeleiding Rotterdam

Stap voor stap in beweging biedt maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Rotterdam. Kijk eens rond op de website of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een afspraak.