Burn-out coach Ridderkerk

Onder hoge druk staan creëert stress. Bij een langdurige blootstelling aan stress kun je in een burn-out terecht komen. Een burn-out is een verschijnsel dat steeds meer mensen treft. Het zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiëntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit beïnvloedt het plezier dat je beleeft aan het dagelijks leven.

Snel herstel van een Burn-out

Coaching bij een burn-out bespoedigt het herstel. Stap voor Stap in Beweging werkt daarbij met een bewezen effectieve methode: een combinatie van niet prestatiegericht (hard)lopen in de natuur, ervaringsgerichte oefeningen en mentale coaching. Een bijzonder efficiënte methode waarbij de kans op terugval nihil is.

De begeleiding volgens deze gecombineerde aanpak helpt tegen angst, paniek, depressie, vermoeidheid en andere stressklachten. Zo toont wetenschappelijk onderzoek aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Dit komt mede door de aanmaak van het hormoon endorfine dat de hormonale balans op een natuurlijke manier herstelt. Tegelijkertijd worden met coaching mentale en emotionele knelpunten aangepakt.

Burn-out Begeleiding

De burn-out coach werkt met een op het individu afgestemd stappenplan. Met één-op-één-begeleiding wordt iemand letterlijk en figuurlijk, weer in beweging gebracht. Dat is niet alleen goed en gezond voor het lichaam, maar stemt ook positiever. Lichaam en geest zijn namelijk nauw met elkaar verbonden.

Burn-out Coach RidderkerkConcrete handvatten

Burn-out coach Ridderkerk; Tijdens het wandelen gaan we gericht in op de diepere oorzaken van de burn-out. Naast het bieden van een luisterend oor, reiken we vanuit onze kennis en ervaring concrete handvatten aan om van de burn-out te herstellen. Daarnaast bieden we hulp bij om terugval te voorkomen en re-integratie te versnellen. Kies voor onze effectieve stap voor stap begeleiding bij een burn-out en neem vrijblijvend contact met ons op.