Burn-out coach Rhoon

Onder hoge druk staan creëert stress. Bij een langdurige blootstelling aan stress kun je in een burn-out terecht komen. Het verschijnsel treft steeds meer mensen en is inmiddels welbekend. De burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiëntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je niet goed in staat bent om te werken maar beïnvloedt daarnaast het algehele plezier dat je beleeft aan het dagelijks leven.

Stap voor Stap in Beweging

Stap voor Stap in Beweging biedt een uniek concept aan om de burn-out te verdrijven. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van sport, voedingsadvies en coaching. De gecombineerde aanpak die wordt gebruikt is effectief tegen overmatige stress. De burn-out coach Rhoon zal door middel van begeleiding zorgen dat de burn-out wordt opgelost of indien mogelijk worden voorkomen.

Bewezen methode

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. De combinatie van lopen of hardlopen in een rustige natuurrijke omgeving, coaching en ervaringsgerichte oefeningen heeft daarom een positieve werking op zowel de fysieke als mentale gesteldheid. De mentale coaching biedt bovendien meer dan een luisterend oor: het geeft concrete handvatten aan die jou zullen helpen om van de burn-out te herstellen.

Burn-out coach rhoonMaatwerk

Stap voor Stap in Beweging biedt voor zowel particulieren als bedrijven maatwerk in coaching en begeleiding. Meer informatie over de burn-out coach Rhoon? Kijk eens rond op de website of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een afspraak.