Burn-out coach Reeuwijk

Een langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Vandaag de dag heeft één op de acht Nederlanders te maken met een stressniveau waarmee zij in de gevarenzone komen. Gevolgen van een burn-out zijn een hoog ziekteverzuim, lage arbeidsproductiviteit en een afname van de levensvreugde. De burn-out coach Reeuwijk schiet in dit soort situaties te hulp.

Specialist bij een burn-out

Martinette Wijngaard is een professioneel trainer, coach en gespecialiseerd in burn-out coaching. Jaarlijks helpt Martinette vele mensen met het overwinnen van een burn-out, maar ook met het voorkomen/terugdringen van een beginnende burn-out.

De behandelmethode

De behandelmethode die Martinette Wijngaard gebruikt, is een samenstelling van drie onderdelen: sport, voeding en coaching. Zo krijg je conditietraining om weer beter in jouw vel te gaan zitten. Lichaamsbeweging heeft bovendien een anti-depressieve werking en bevordert de creativiteit. Ook het voedingsadvies draagt bij aan een fit lichaam. Aanvullend wordt je door middel van mentale coaching en de benodigde oefeningen stapsgewijs geholpen om het leven weer op te pakken.

Ervaringen

Op de pagina met ervaringsverhalen lees je een aantal verhalen van mensen die de afgelopen jaren met de hulp van Martinette het leven weer hebben opgepakt. Aan de hand van deze verhalen kan je ook een beeld krijgen van de veelzijdigheid aan oorzaken die ten grondslag kunnen liggen aan de burn-out. Een burn-out komt, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, namelijk niet altijd (alleen) door werkgerelateerde oorzaken.

Burn-out coach ReeuwijkMaatwerk

Stap Voor Stap In Beweging kan ingehuurd worden door zowel bedrijven als particulieren. De burn-out coach Reeuwijk biedt voor ieder traject maatwerk aan en kan daarom in principe iedereen helpen uit zijn/haar burn-out te komen. Voor het stellen van vragen of om een vrijblijvende afspraak in te plannen, kan je via de contactbutton contact opnemen met Martinette Wijngaard.