Burn-out coach Poortugaal

Geen energie meer? Last van een burn-out? Steeds vaker krijgen mensen last van dit verschijnsel. De burn-out wordt veroorzaakt door een overmaat aan stress. Het gebrek aan ontspanning en rust en de propvolle agenda zijn regelmatig de oorzaak van de burn-out.

Stap voor Stap in Beweging

In Poortugaal en omgeving is Stap voor Stap in Beweging de helpende hand bij het overwinnen, tegengaan en voorkomen van een burn-out. De stressklachten die de burn-out veroorzaken zullen eerst worden gesignaleerd. Hierna zullen we de burn-out gaan bestrijden aan de hand van een gecombineerde aanpak. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van drie onderdelen: beweging, ervaringsgerichte oefeningen en coaching. Per individu stellen we een stappenplan op. Je wordt door de burn-out coach Poortugaal dus op maat begeleid.

Het proces

Omdat lichaam en geest nauw in verbinding staan en wetenschappelijk is bewezen dat beweging gevoelens van depressie tegengaat vindt de coaching plaats in combinatie met beweging. Gedurende wandel- of hardloopsessies gaan we samen op zoek naar de oorzaken van de burn-out. De kennis en ervaring die de coach heeft opgedaan tijdens haar loopbaan worden gebruikt om de symptomen te verdrijven. Daarnaast leert de coach je om te zorgen dat er geen terugval plaatsvindt.

Burn-out coach portugaalContact

Vragen? Of wil je graag een afspraak maken met de burn-out coach Poortugaal? Neem dan contact met ons op.