Burn-out coach Oud Beijerland

Coaching bij een burn-out bespoedigt het herstel. Stap voor Stap in Beweging werkt daarbij met een combinatie van nietprestatiegericht (hard)lopen in de natuur, ervaringsgerichte oefeningen en mentale coaching. Een bijzonder effectieve methode waarbij de kans op terugval nihil is.

De aanpak

De begeleiding volgens deze gecombineerde aanpak is effectief bij een burn-out, angst, paniek, depressie, vermoeidheid en andere stressklachten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. De achterliggende reden hiervan is de aanmaak van het hormoon endorfine dat de hormonale balans op een natuurlijke manier herstelt. Tegelijkertijd pakt de burn-out coach Oud Beijerland met coaching mentale en emotionele knelpunten aan.

Begeleiding op maat

De coaching bij een burn-out gebeurt via een op het individu afgestemd stappenplan. Met één-op-één-begeleiding wordt iemand letterlijk en figuurlijk weer in beweging gebracht. Niet alleen is dit goed en gezond voor het lichaam, maar dit stemt ook positiever. Lichaam en geest zijn namelijk nauw verbonden en oefenen invloed uit op elkaar.

Burn-out Coach oud beijerlandConcrete handvatten

De burn-out coach Oud Beijerland gaat tijdens het wandelen gericht in op de diepere oorzaken van de burn-out. We bieden niet alleen een luisterend oor, maar reiken vanuit onze kennis en ervaring concrete handvatten aan om van de burn-out te kunnen herstellen. Daarnaast bieden we hulp om terugval te voorkomen en re-integratie te versnellen. Kies voor onze effectieve stap voor stap begeleiding bij een burn-out. Heeft u vragen over-, of interesse in onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.