Burn-out coach Oegstgeest

De gevolgen van een burn-out zijn verschrikkelijk. Een lage arbeidsproductiviteit, hoog ziekteverzuim en het weinig zin hebben in activiteiten zijn hier voorbeelden van. Om van een burn-out te herstellen, maar vooral om het te voorkomen moet je bij de specialist van Stap voor Stap in Beweging zijn. De burn-out coach Oegstgeest zorgt er voor dat je weer fris en fruitig wordt in fysiek en mentaal opzicht.

Professioneel trainer en coach

De burn-out coach Oegstgeest, Martinette Wijngaard, is specialist in het voorkomen en het behandelen van burn-outs. Als professioneel trainer en coach helpt ze jaarlijks vele mensen om van hun burn-out klachten af te komen. Zij werkt hiervoor met een methode waarin aandacht wordt besteed aan drie specifieke onderdelen: sport, voeding en coaching.

Sport is er voor de lichaamsbeweging, die ervoor zal zorgen dat er een antidepressieve werking intreedt door de aanmaak van het hormoon endorfine. Door bijvoorbeeld aan conditietraining te doen, voel jij je uiteindelijk fitter en creatiever. Gezonde voeding speelt hierbij natuurlijk ook een belangrijke rol. Door het aanpassen van jouw voedingspatroon, werk je aan jouw optimale fysieke fitheid. Naast het aanpakken van de fysieke aspecten, zal er ook worden gekeken naar wat jouw emotionele knelpunten zijn. Hier wordt vervolgens aan gewerkt gedurende de coachingssessies, om op deze manier zowel fysiek als mentaal gezonder te worden.

Burn-out Coach OegstgeestStap voor Stap in Beweging

Mensen die de afgelopen jaren zijn geholpen door de burn-out coach Oegstgeest hebben hun ervaringen gedeeld. Door het lezen van deze ervaringen kan je een duidelijker beeld krijgen van het programma en bovenal de drive van Martinette Wijngaard om ook jou te helpen.

Stap voor Stap in Beweging is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Voor antwoorden op vragen en aanvullende informatie, of het plannen van een vrijblijvende afspraak, kan er contact worden opgenomen met Martinette Wijngaard. Zij vertelt je graag meer over haar aanpak en over wat zij voor jou kan betekenen.