Burn-out coach Noordwijk

Bij een langdurige blootstelling aan stress kun je in een burn-out terechtkomen. Vandaag de dag gaat één op de acht Nederlanders gebukt onder een dermate grote hoeveelheid stress dat zij een sterk verhoogd risico op burn-out verschijnselen lopen. De gevolgen van een burn-out zijn o.a. een hoog ziekteverzuim, lage arbeidsproductiviteit en een negatieve stemming. De burn-out coach Noordwijk van Stap voor Stap in Beweging kan je een helpende hand bieden.

Professionele coaching

Martinette Wijngaard is een professioneel trainer en coach, die gespecialiseerd is in burn-out coaching. Ieder jaar helpt Martinette tientallen mensen met het overwinnen van hun burn-out. Omdat voorkomen beter is dan genezen, houdt Martinette zich ook regelmatig bezig met het terugdringen van beginnende burn-out verschijnselen. Bij Stap voor Stap in Beweging past Martinette verschillende methodes toe, die zij op basis van haar jarenlange ervaring heeft ontwikkeld.

Drie aspecten

Bij de begeleiding van de burn-out coach Noordwijk, ligt de focus op drie verschillende aspecten. Dit zijn sport, voeding en mentale coaching. Lichaamsbeweging heeft een anti-depressieve werking en bevordert bovendien de creativiteit. Daarnaast helpt het sporten jou om je weer fitter te voelen. Voor een gezond lichaam is het binnen krijgen van de juiste voeding ook erg belangrijk. De burn-out coach Noordwijk zal je daarom persoonlijke voedingsadviezen meegeven. Tot slot wordt er tevens veel aandacht besteed aan het aanpakken van mentale knelpunten, zodat jij aan het einde van het behandeltraject zowel fysiek als mentaal weer in balans bent.

Burn-out coach NoordwijkMaatwerk

De burn-out coach Noordwijk van Stap voor Stap in Beweging kan ingehuurd worden door zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder traject werkt zij met maatwerk, individuele begeleiding en een persoonlijk plan. Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, of voor meer informatie over de burn-out begeleiding van Stap voor Stap in Beweging.