Burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel

Een groot percentage van de mensen die te maken krijgen met een burn-out blijven hier maanden lang mee lopen. Het is erg onverstandig om zo lang te wachten omdat de hersteltijd op deze manier veel langer wordt dan eigenlijk nodig is. De hersteltijd kan namelijk aanzienlijk worden ingekort wanneer je samen met een coach actief aan de slag gaat om de klachten tegen te gaan. Deze coaching biedt de burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel aan iedereen die van zijn/haar klachten af wil komen. Met de burn-out coaching van Stap voor Stap in Beweging krijgt u een hersteltraject dat geheel naar uw situatie wordt gevormd.

Gecombineerde aanpak

Door de burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel wordt gebruik gemaakt van een gecombineerde aanpak, die helpt tegen de burn-out klachten en gerelateerde stressklachten, zoals angst, depressie of vermoeidheid. Hierin komen lichaamscoaching, voedingscoaching en mentale coaching samen.

Lichaamsbeweging op regelmatige basis heeft een antidepressieve werking. Deze werking wordt veroorzaakt door endorfine, een natuurlijk hormoon dat in het lichaam wordt aangemaakt bij regelmatige beweging. De mentale coaching is uiteraard een ander belangrijk onderdeel van het totaalproces. Via uitgebreide gesprekken zal de burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel achterhalen welke mentale en emotionele knelpunten ten grondslag liggen aan de burn-out. Vervolgens kan er dan gericht worden gewerkt aan jouw herstel.

Een oplossing binnen handbereik

Zodra de oorzaken van de burn-out voor de coach duidelijk zijn, wordt er tijdens het wandelen dieper in gegaan op deze achterliggende gevoelens. De burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel biedt echter meer dan een luisterend oor: met haar kennis en ervaring krijg je concrete oplossingen aangereikt die je in jouw leven kunt toepassen. Deze informatie en technieken helpen je ten eerste te herstellen van de burn-out, maar ten tweede kunnen ze ook worden gebruikt om een mogelijke terugval voorkomen.

Wanneer je klaar bent om het werkende leven weer op te pakken, blijven wij dit proces gedurende een aantal maanden op de achtergrond begeleiden. De coachingsperiode dient altijd aaneensluitend te worden aangegaan om terugval te voorkomen en re-integratie te versnellen.

Burn-out Coach Nieuwerkerk aan den IJsselPersoonlijk stappenplan

Ieder coachingstraject dat Stap voor Stap in Beweging start wordt afgestemd op een individu, persoonlijk en direct. Door middel van één-op-één-begeleiding brengt de coach u (letterlijk en figuurlijk) weer in beweging. Zowel lichamelijk als mentaal zal u zich steeds beter gaan voelen naarmate de sessies vorderen.

Wilt u van uw burn-out af en het leven weer positief tegemoet stappen? Neem dan vrijblijvend contact op met Stap voor Stap in Beweging, de burn-out coach Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving, en informeer wat wij voor jou kunnen betekenen.