Burn-out coach Nieuwegein

Wanneer je onder hoge druk staat, creëert dit stress. Bij een langdurige blootstelling kan dit een burn-out veroorzaken. Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Een burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiëntie en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit heeft een sterk negatief effect op de levensvreugde. De burn-out coach Nieuwegein schiet hierbij te hulp.

Stap voor Stap in Beweging

Stap voor Stap in Beweging (SVSIB) biedt een methode die al vele jaren succes heeft. Bij deze methode worden lichaamsbeweging, ervaringsgerichte oefeningen en coachingsgesprekken met elkaar gecombineerd. De mentale coaching is uiteraard een belangrijk onderdeel van het totale coachingstraject. Door middel van diepgaande gesprekken zal de burn-out coach Nieuwegein op zoek gaan naar de oorzaken die ten grondslag liggen aan de burn-out. Deze oorzaken worden vervolgens onder de loep gelegd, om zo te bepalen welke oplossingen geschikt zijn voor het verhelpen van jouw burn-out.

Stapsgewijs herstel

De burn-out coach Nieuwegein begint met het opsporen van de knelpunten die achter de burn-out schuilen. Deze knelpunten bevinden zich op het emotionele en mentale vlak. Tijdens ontspannen lichaamsbeweging biedt de burn-out coach een luisterend oor en zal zij dieper ingaan op de knelpunten. De coach gebruikt haar ervaring en kennis om jou de informatie en handelingen te bieden die je verder zullen helpen in jouw leven. Op het moment dat jij klaar bent om jouw leven weer op te pakken begeleiden we dit stapsgewijs. Op deze manier kunnen we de re-integratie versnellen en een mogelijke terugval voorkomen.

Burn-out Coach nieuwegeinJouw persoonlijke traject

SVSIB houdt ieder coachingstraject persoonlijk en individueel. Wij passen een traject volledig aan jouw situatie aan. Door middel van één op één begeleiding zal de coach u weer in volle beweging krijgen, zowel op fysiek- als mentaal gebied. Naarmate de weken vorderen kom je steeds beter in je vel te zitten.

Voor het stellen van vragen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Een aanvraag doen of meer informatie aanvragen, kan ook via het contactformulier op de website. Ontdek wat de burn-out coach Nieuwegein , voor jou kan betekenen. Klik op de button hiernaast om direct contact op te nemen.