Burn-out coach Maassluis

Veel mensen die last krijgen van een burn-out blijven lang tobben, waardoor de hersteltijd onnodig lang wordt. Deze hersteltijd kan aanzienlijk worden ingekort door het inhuren van een coach, zoals de burn-out coach Maassluis. Stap voor Stap in Beweging biedt coaching die het herstel bespoedigd.  Daarbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van niet prestatiegericht (hard)lopen in de natuur, ervaringsgerichte oefeningen en mentale coaching. Uit ervaring is gebleken dat deze bijzonder effectieve methode ervoor zorgt dat de kans op terugval nihil is.

Bewezen resultaat

Begeleiding volgens de aanpak van Stap voor Stap in Beweging is bewezen effectief bij burn-out klachten, zoals angst, paniek, depressie en vermoeidheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een antidepressieve werking optreedt wanneer regelmatig aan lichaamsbeweging wordt gedaan. Een van de achterliggende oorzaken is dat het lichaam hierbij het hormoon endorfine aanmaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat de hormonale balans op een natuurlijke manier herstelt. De coaching van de burn-out coach Maassluis zorgt er tegelijkertijd ook voor dat mentale en emotionele knelpunten worden aangepakt.

Individueel stappenplan

De coaching bij een burn-out vindt plaats door middel van een op het individu afgestemd stappenplan. Met één op één begeleiding wordt iemand letterlijk en figuurlijk, weer in beweging gebracht. Dit proces is niet alleen goed en gezond voor het lichaam, maar tevens voor de mentale gesteldheid.

Burn-out Coach MaassluisConcrete handvatten

Tijdens het wandelen gaan we gericht in op de diepere oorzaken van de burn-out. De burn-out coach Maassluis biedt ten eerste een luisterend oor, en ten tweede gebruikt de coach haar kennis en ervaring om jou concrete handvatten aan te geven om van de burn-out te herstellen. Daarnaast bieden we hulp bij de stap terug in het werkende leven. We begeleiden jou gedurende een aaneengesloten periode, om zo terugval te voorkomen en re-integratie te versnellen. Kies voor onze effectieve stap voor stap begeleiding bij een burn-out en neem vrijblijvend contact met de burn-out coach Maassluis.