Burn-out coach Leiden

Een storm aan gedachten in je hoofd? Last van hartkloppingen? Last van een drukkend gevoel op de borstkas? Wordt u vaak wakker? Stress kan vele vormen aannemen. Een grote hoeveelheid aan stress zal er voor zorgen dat men steeds minder goed in staat is om te functioneren. Dagelijkse situaties die als normaal worden beschouwd kosten steeds meer moeite. Wanneer iemand te lang bloot staan aan deze stressklachten kan deze persoon in een burn-out terechtkomen.

De oorzaken aanpakken

Een burn-out verdwijnt niet vanzelf, ook niet door een aantal weken achtereenvolgend rust te nemen. Burn-out klachten moeten aangepakt worden en men moet leren om deze te voorkomen. Daarvoor is er gelukkig wel hulp beschikbaar: de burn-out coach Leiden van Stap voor Stap in Beweging staat voor je klaar. Na het inplannen van een afspraak zal de coach aan de slag gaan om de oorzaken van jouw stress te onderzoeken.

Persoonlijke begeleiding

Met coaching en begeleiding wordt de burn-out aangepakt. De persoonlijke begeleiding die Stap voor Stap in Beweging biedt is erop gericht om jou in totale beweging te krijgen. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk. Via wandel- en hardloopsessie bespreken we de oorzaken van stress en helpt de coach jou om methoden aan te leren waarmee je deze klachten kunt verdrijven én voorkomen.

burn-out coach LeidenErvaar het zelf

Bovenaan de website staat het kopje 'ervaringsverhalen.' Op deze pagina vindt je verschillende verhalen van personen die de burn-out coach Leiden heeft geholpen van hun stressklachten af te komen. Zij wilden hun verhaal graag met anderen delen. Heb je echter nog vragen, of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met op met de burn-out coach Leiden. Zij staat je graag te woord en vertelt je op basis van jouw verhaal wat zij voor jou kan betekenen.