Burn-out coach Dordrecht

Een burn-out is het gevolg van een langdurige blootstelling aan stress. Tegenwoordig krijgen steeds meer mensen hier mee te maken door bijvoorbeeld een hoge werkdruk, een hectisch gezinsleven en weinig rust.

Stap voor Stap in Beweging

Stap voor Stap in Beweging biedt burn-out hulp in Dordrecht en omgeving aan. Via de een bewezen effectieve methode worden de stressklachten die een burn-out veroorzaken gesignaleerd en behandeld. Deze methode bestaat uit een combinatie van sport, oefeningen en coaching.

Burn-out begeleiding

Stap voor Stap in Beweging kijkt naar het individu en biedt maatwerk door middel van een persoonlijk opgesteld stappenplan. Via één-op-één-begeleiding wordt iemand letterlijk en figuurlijk weer in beweging gebracht.

Concrete handvattenBurn-out Coach Dordrecht

Tijdens een wandeling of hardloopsessie gaan we gericht in op de oorzaken van de burn-out. De Burn-out Coach Dordrecht biedt hierbij ten eerste een luisterend oor, en ten tweede bieden wij concrete handvatten aan vanuit onze ervaring en expertise. Neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in wat we voor u kunnen betekenen.