Burn-out coach Delft

De toename van stress heeft er voor gezorgd dat momenteel één op de acht Nederlanders last heeft van een overmaat aan stress. Een overmatige en langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Dit verschijnsel komt steeds meer voor en zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim en een afname van de levensvreugde van vele mensen. De burn-out coach Delft schiet te hulp.

Eerste hulp bij een burn-out

Een specialist in het bestrijden van een burn-out, maar ook in het voorkomen is Martinette Wijngaard. Zij helpt jaarlijks vele mensen uit hun burn-out te komen of om deze te voorkomen. Martinette is een professioneel trainer, personal coach en ervaringsdeskundige. Met haar eigen bedrijf Stap voor Stap in Beweging helpt zij via een zeer effectieve methode jaarlijks vele mensen om van eerdergenoemde klachten af te komen. Stap voor stap in Beweging biedt als burn-out coach Delft een bewezen effectief en uniek concept om over een burn-out heen te komen.

Gecombineerde aanpak

De methode die gebruikt wordt bestaat uit een combinatie van sport, voeding en coaching. Een persoon krijgt conditietraining om beter in zijn/haar vel te zitten en begeleid om stapsgewijs zijn/haar leven weer op te pakken. Overmatige stress kan via deze methoden namelijk worden opgelost of, in het beste geval, tijdig worden voorkomen.

Burn-out coach DelftBurn-out Coaching Delft

Stap voor Stap in Beweging is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving Rotterdam/ Den Haag. In iedere situatie biedt de burn-out coach Delft maatwerk per persoon. Bekijkt u op uw gemak eens de website of neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken.