Burn-out coach Capelle aan den IJssel

Een burn-out is een verschijnsel dat de laatste jaren veel voorkomt. Mensen die een burn-out krijgen hebben vaak een (te) druk leven en nemen weinig rust. Wanneer een persoon voor een te lange periode wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid stress kan deze persoon in een burn-out terechtkomen.

Stap voor Stap in Beweging

In Capelle aan den IJssel en omgeving biedt Stap voor Stap in Beweging hulp en begeleiding bij een burn-out aan. Allereerst zullen we de stressklachten die een burn-out veroorzaken in kaart brengen. Vervolgens gaan we via een combinatie van beweging, coaching en het uitvoeren van oefeningen de burn-out overwinnen.

De methode die de burn-out coach Capelle aan den IJssel toepast is al vele malen effectief gebleken in het oplossen van verschillende soorten stress klachten. Via persoonlijke begeleiding helpen we iemand zowel mentaal als fysiek in beweging te komen en te blijven. Stap voor Stap in Beweging stelt hierbij een persoonlijk stappenplan op.

burn out coach capelle aan den IJsselDe burn-out verdrijven

De burn-out coach Capelle aan den IJssel gebruikt haar kennis en ervaring om je concrete handvatten aan te reiken die de burn-out zullen verdrijven. Via (hard)loopsessies bespreken we de oorzaken van de burn-out en gaan we aan de slag om deze oorzaken en de gevolgen hiervan tegen te gaan.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.