Burn-out coach Capelle

Burn-out klachten

Geen energie meer? Last van een burn-out? Steeds vaker krijgen mensen last van dit verschijnsel. Een gebrek aan ontspanning, rust en een propvolle agenda veroorzaken een overmaat aan stress, wat uiteindelijk tot een burn-out kan leiden.

Stap voor Stap in Beweging

In Capelle en omgeving is Stap voor Stap in Beweging de helpende hand bij het overwinnen, tegengaan en voorkomen van een burn-out. De stressklachten die de burn-out veroorzaken worden eerst gesignaleerd en zullen vervolgens worden bestreden aan de hand van een combinatie-methode. Bij deze aanpak worden drie onderdelen gecombineerd, namelijk: beweging, oefening en coaching. Per individu stellen we een persoonlijk stappenplan op, wat betekent dat je op maat wordt begeleid.

Burn-out coach CapelleHet proces

Omdat lichaam en geest nauw in verbinding staan en het daarnaast wetenschappelijk is bewezen dat beweging gevoelens van depressie tegengaat, vindt de coaching plaats in combinatie met beweging. Tijdens wandel- of hardloopsessies gaan we samen op zoek naar de oorzaken van de burn-out. De kennis en ervaring die de coach heeft opgedaan tijdens haar loopbaan worden gebruikt om de symptomen te verdrijven en om te zorgen dat er geen terugval plaatsvindt. Neem contact op voor meer informatie en/of een afspraak.