Burn-out coach Bleiswijk

Van de mensen die te maken krijgen met een burn-out, blijft een groot percentage er lang mee lopen. Dit is erg onverstandig, aangezien dit de hersteltijd alleen maar verlengt. Deze hersteltijd kan aanzienlijk worden ingekort door met een coach aan de slag te gaan. De burn-out coach Bleiswijk biedt coaching aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Met de burn-out coaching van Stap voor Stap in Beweging volgt u een hersteltraject dat persoonlijk naar uw situatie wordt ingericht.

Gerichte aanpak

De gerichte aanpak van de burn-out coach Bleiswijk zorgt ervoor dat burn-out klachten en gerelateerde stressklachten, zoals angst, depressie of vermoeidheid, op een effectieve manier worden verholpen. Hierin komen bewegingscoaching, voedingscoaching en mentale coaching samen.

Regelmatige lichaamsbeweging heeft een antidepressieve werking en vormt daarmee een belangrijke basis voor het herstel. Bij lichamelijke beweging wordt automatisch het hormoon 'endorfine' aangemaakt, wat ervoor zorgt dat de hormonale balans op een natuurlijke manier herstelt. Een ander belangrijk onderdeel is natuurlijk de mentale coaching. Aan de hand van persoonlijke gesprekken zal de burn-out coach Bleiswijk achterhalen welke mentale en emotionele knelpunten ten grondslag liggen aan de burn-out. Op basis hiervan kan er vervolgens gericht gewerkt worden aan jouw herstel.

Persoonlijke begeleiding

Ieder coachingstraject wordt bij Stap voor Stap in Beweging afgestemd op een individu, persoonlijk en direct. Door middel van een-op-een-begeleiding brengt de coach u weer stap voor stap in beweging. Zowel lichamelijk als mentaal zal u zich steeds beter gaan voelen naarmate de sessies vorderen.

Burn-out Coach BleiswijkConcrete handvatten

Zodra de coach de oorzaken van de burn-out heeft ontdekt zal er tijdens de wandeling dieper ingegaan worden op de oorzaken van de burn-out. De burn-out coach Bergschenhoek biedt naast een luisterend oor haar kennis en ervaring om jou concrete handvatten aan te geven om van de burn-out te herstellen. Wanneer je klaar bent om het werkende leven weer op te pakken blijven wij dit proces gedurende een aantal maanden op de achtergrond begeleiden. Een coachingstraject dient altijd zonder onderbrekingen te worden gevolgd om terugval te voorkomen en daarnaast re-integratie te versnellen.

Wilt u het leven weer positief en uitgerust kunnen oppakken? Neem dan vrijblijvend contact op met de Burn-out coach Bleiswijk.