Burn-out coach Barendrecht

Wanneer je onder hoge druk staat creëert dit stress. Bij een langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out ontstaan. Een toenemend aantal mensen krijgt hiermee te maken. Een burn-out zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en een daling van de efficiency en effectiviteit in alle dagelijkse bezigheden. Dit heeft een sterk negatief effect op de levensvreugde.

Stap voor Stap in Beweging

Stap voor Stap in Beweging biedt een bewezen effectief en uniek concept om over een burn-out heen te komen. Door een combinatie van sport, voeding en coaching wordt een persoon begeleid om stapsgewijs zijn/haar leven weer op te pakken. Overmatige stress kan via deze methoden namelijk worden opgelost of, in het beste geval, tijdig worden voorkomen.

Gecombineerde aanpak

Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Voor de burn-out begeleiding gebruikt de burn-out coach Barendrecht een combinatie van lopen of hardlopen in de natuur, mentale coaching en een aantal ervaringsgerichte oefeningen. Naast een luisterend oor bieden we concrete manieren aan om van de burn-out te kunnen herstellen. Deze methode is succesvol in het aanpakken van verschillende stressklachten, zoals paniek, angst, vermoeidheid en een burn-out.

Begeleiding op maat Burn-out coach Barendrecht

Stap voor Stap in Beweging biedt  zowel aan particulieren als aan bedrijven in de omgeving van Rotterdam persoonlijke begeleiding. In iedere situatie wordt door de burn-out coach Barendrecht maatwerk geleverd. Kijk eens rond op de website of neem gerust vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een afspraak.