Burn-out coach Alphen aan den Rijn

Een burn-out ontstaat wanneer je gedurende een langere periode een grote hoeveelheid stress ervaart en niet de tijd hebt/neemt om dit rustig te verwerken. Een groot deel van de mensen die in een burn-out verzeilt raakt en vervolgens rust neemt ervaart dat deze situatie zich niet vanzelf oplost. Ondanks het nemen van rust kan men een burn-out vaak niet verwerken, daar zal meer voor gedaan moeten worden. Dat is waar de burn-out coach Alphen aan den Rijn te hulp schiet.

Stap voor Stap in Beweging

In Alphen aan den Rijn en omgeving biedt Stap voor Stap in Beweging hulp en begeleiding bij burn-outs aan. Jouw coach zal in de eerste instantie de stressklachten die jij ervaart in kaart brengen om precies te kunnen achterhalen wat de burn-out heeft veroorzaakt. Wanneer duidelijk is wat de aanleiding van de burn-out is, gaat de coach via een combinatie van beweging, ervaringsgerichte oefeningen en coaching met jou aan de slag om de burn-out te overwinnen.

Begeleiding op maat

De persoonlijke begeleiding die Stap voor Stap in Beweging biedt is erop gericht om een persoon zowel mentaal als fysiek in beweging te laten komen. Omdat geen persoon hetzelfde is, stelt de burn-out coach voor ieder individu een persoonlijk stappenplan op.

burn-out coach Alphen aan den RijnDe burn-out overwinnen

De burn-out coach Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreide ervaring in het coachen van mensen met een burn-out. Zij heeft verschillende methoden voorhanden die jij in het dagelijks leven kunt toepassen. Deze methoden zullen tevens een eventuele herhaling van de burn-out klachten voorkomen.

Indien je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen. Ook voor het maken van een afspraak kun je de burn-out coach Alphen aan den Rijn bereiken via telefoon, e-mail, of via het contactformulier op de website.