Burn-out begeleiding Sliedrecht

Een burn-out ontstaat wanneer je langere tijd last hebt van stress, zonder tijd te nemen voor ontspanning. Dit kan zowel lichamelijk als mentaal vervelende gevolgen hebben, waardoor het lastig wordt om normaal te kunnen functioneren. Klachten als slapeloosheid, depressieve gevoelens, hoofdpijn en spierklachten zijn hier slecht enkele voorbeelden van. Om hiervan te herstellen is het enkel nemen van rust echter niet altijd genoeg. Het is belangrijk om gericht naar de oorzaken te kijken, om te voorkomen dat de burn-out zich verder ontwikkeld of zich herhaald. Dit is waar de burn-out begeleiding Sliedrecht van Stap voor Stap in Beweging van pas kan komen.

De burn-out behandelen

De burn-out coach van Stap voor Stap in Beweging, Martinette Wijngaard, heeft ervaring met zowel het voorkomen als het behandelen van burn-out verschijnselen. Hiervoor werkt zij met een methode waarbij een combinatie wordt gemaakt van lichamelijke beweging, voeding en coaching. Met (hard)lopen in de natuur en adviezen op het gebied van voeding, werk zij samen met jou aan een betere lichamelijke conditie. Aanvullend wordt er veel aandacht besteedt aan de mentale knelpunten die achter de burn-out schuilen tijdens een-op-een coaching sessies.

Stap voor stap herstellen

De ervaringen van mensen die de burn-out coach heeft begeleid, tonen aan dat er veel verschillende scenario’s ten grondslag kunnen liggen aan een burn-out. Daarom wordt er bij de burn-out begeleiding Sliedrecht voor iedere persoon een individueel stappenplan opgesteld, waarvoor rekening wordt gehouden met de achterliggende omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je stap voor stap en op een efficiënte manier kunt herstellen van jouw burn-out klachten.

Burn-out begeleiding BodegravenAanmelden burn-out begeleiding Sliedrecht

Wil jij gericht met de burn-out coach aan de slag gaan en je van de burn-out ontdoen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake van de burn-out begeleiding Sliedrecht. Je kunt tevens gebruik maken van de contactbutton indien je meer informatie wilt of vragen hebt over de begeleiding van Stap voor Stap in Beweging.