Burn-out begeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij een langdurige blootstelling aan stress kun je in een burn-out terechtkomen. Vandaag de dag heeft één op de acht Nederlanders te maken met een dusdanig stressniveau dat zij een groot risico op burn-out verschijnselen lopen. In de afgelopen jaren zijn deze cijfers alleen maar toe genomen. De gevolgen van een burn-out zijn o.a. een hoog ziekteverzuim, lage arbeidsproductiviteit en een negatieve stemming. Stap voor Stap in Beweging biedt met de helpende hand met de burn-out begeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel.

Professionele burn-out coaching

Martinette Wijngaard is een professioneel trainer en coach, die is gespecialiseerd in burn-out coaching. Ieder jaar helpt Martinette mensen met het overwinnen van burn-out klachten. Omdat voorkomen beter is dan genezen, houdt Martinette zich ook regelmatig bezig met het terugdringen van beginnende burn-out verschijnselen. Dit doet zij aan de hand van een bewezen effectieve gecombineerde aanpak, die bestaat uit drie onderdelen: sport, voeding en coaching.

Tijdens de burn-out begeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel zul je aan de hand van conditietraining leren om beter in je vel te zitten. Lichaamsbeweging heeft namelijk een anti-depressieve werking en bevordert bovendien de creativiteit. Het voedingsadvies draagt tevens bij aan een fit en gezond lichaam. Aanvullend wordt je door middel van coaching en de benodigde oefeningen stapsgewijs geholpen om het leven weer op te pakken.

Ervaringen

Rechtsboven op deze pagina vind je in het menu het kopje "ervaringsverhalen". Door het lezen van deze ervaringsverhalen kan je een betere indruk krijgen van de verschillende oorzaken die tot een burn-out kunnen leiden. Daarnaast lees je ook meer over de manier waarop Martinette aan de slag gaat met de mensen die haar inschakelen.

Burn-out begeleiding Nieuwerkerk aan den IJsselStap voor Stap in Beweging

Van de burn-out begeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel kan door zowel bedrijven als particulieren gebruik worden gemaakt. Voor ieder traject wordt maatwerk geleverd, inclusief individuele begeleiding en een persoonlijk plan. Voel je vrij om contact op te nemen indien je vragen hebt of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Martinette Wijngaard staat je graag persoonlijk te woord!