Burn-out begeleiding Krimpen aan den IJssel

Wanneer je voor een langere periode stress ervaart en geen tijd neemt voor ontspanning, kun je last krijgen van burn-out verschijnselen. Denk bijvoorbeeld aan slapeloosheid, het moeizaam kunnen uitvoeren van dagelijkse taken, of gevoelens van uitputting en depressie. Het is erg belangrijk om deze tijdig aan te pakken, wat vaak het beste lukt met de hulp van een professional. Dit is waar de burn-out begeleiding Krimpen aan den IJssel van Stap Voor Stap in Beweging uitkomst biedt.

Lichamelijke en mentale gezondheid

Martinette Wijngaard is als burn-out coach al lange tijd gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-out klachten. Door middel van een effectief concept waarbij voeding, lichamelijke beweging en coaching worden gecombineerd, helpt zij je om weer beter in je vel te komen zitten. Met de juiste voeding en (hard)lopen in de natuur wordt het lichamelijke aspect aangepakt, terwijl er tegelijkertijd met coaching sessies wordt gewerkt aan de mentale gezondheid. Hierbij wordt gekeken naar de achterliggende problemen die de burn-out klachten hebben veroorzaakt en worden ervaringsgerichte oefeningen toegepast om knelpunten uit te lichten en aan te pakken.

Persoonlijke aandacht

Een burn-out kan iedereen overkomen. Dit blijkt ook uit de de ervaringsverhalen van de mensen die Martinette Wijngaard heeft begeleid. Daarom is de burn-out begeleiding Krimpen aan den IJssel persoonsgericht en wordt er voor ieder individu een eigen stappenplan opgesteld. Met persoonlijke aandacht van de burn-out coach wordt er gericht gewerkt aan jouw herstel en zal je stap voor stap jouw leven weer kunnen oppakken.

Burn-out begeleiding Krimpen aan den IJssel Zet de eerste stap!

Klaar om de eerste stap te zetten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met burn-out coach Martinette Wijngaard van de burn-out begeleiding Krimpen aan den IJssel. Bij haar kun je tevens terecht voor meer informatie over burn-outs en antwoorden op vragen omtrent de burn-out begeleiding.