Burn-out begeleiding Bleiswijk

Een burn-out kan een zeer negatieve impact hebben op het functioneren. Een lage arbeidsproductiviteit en hoog ziekteverzuim zijn hier voorbeelden van. Om van een burn-out te herstellen is het verstandig om hulp te zoeken. Hiervoor kun je terecht bij Stap voor Stap in Beweging

Gecombineerde aanpak

Voor de burn-out begeleiding Bleiswijk werkt Stap voor Stap in Beweging met een bewezen effectief concept. Door een combinatie van beweging, voeding en coaching wordt een persoon begeleid om stapsgewijs het leven weer op te pakken. Zo hebben diverse wetenschappelijke studies aangetoond aan dat lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Een belangrijk onderdeel van de burn-out begeleiding Bleiswijk is daarom het lopen of hardlopen in de natuur. Voor een gezond lichaam is het uiteraard essentieel om ook de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. De burn-out coach zal daarom samen met je kijken naar jouw voedingspatroon en hier adviezen over geven. Daarnaast is er nog de mentale coaching, waarbij de emotionele knelpunten worden achterhaald die achter jouw burn-out schuilgaan. De burn-out coach zal deze met jou bespreken, om vervolgens samen op zoek te gaan naar gerichte oplossingen.

Burn-out begeleiding Bleiswijk Maatwerk

Stap voor Stap in Beweging kan ingehuurd worden door zowel bedrijven als particulieren voor de burn-out begeleiding Bleiswijk. Voor ieder traject wordt maatwerk geleverd, inclusief individuele begeleiding en een persoonlijk plan. Voel je vrij om contact op te nemen indien je vragen hebt of voor het maken van een afspraak. Burn-out coach Martinette Wijngaard staat je graag persoonlijk te woord!