Burn-out begeleiding Alphen aan de Rijn

De gevolgen van een burn-out kunnen een zeer negatieve impact hebben op het leven. Moeite met het uitvoeren van simpele dagelijkse bezigheden, angstgevoelens en slapeloosheid zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen wanneer je een overmaat aan stress ervaart en last begint te krijgen van burn-out verschijnselen. Hier biedt de burn-out begeleiding Alphen aan de Rijn van Stap voor Stap in Beweging de uitkomst.

De burn-out coach

De burn-out coach van Stap voor Stap in Beweging, Martinette Wijngaard, is al jaren gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van burn-out gerelateerde klachten. Hiervoor werkt zij met een zeer effectieve methode, waarin lichamelijke beweging, voeding en coaching samen komen. Met (hard)lopen in de natuur en andere oefeningen wordt ervoor gezorgd dat je een betere conditie opbouwt en je lichamelijk gezonder gaat voelen. Aansluitend zal de burn-out coach je adviezen geven op het gebied van voeding, voor een gezonder voedingspatroon en meer vitaliteit. Het mentale aspect wordt ten slotte aangepakt door middel van coaching sessies, waarbij Martinette Wijngaard samen met jou kijkt naar de emotionele knelpunten die schuilgaan achter de burn-out, om vervolgens te zoeken naar gerichte oplossingen die jou kunnen helpen om ook mentaal weer in balans te komen.

Ervaringen van anderen

Door de jaren heen heeft Martinette Wijngaard al velen geholpen om van hun burn-out klachten af te komen. In de verhalen op deze website kun je lezen hoe verschillende mensen de burn-out begeleiding hebben ervaren. Want geloof het of niet: een burn-out kan iedereen overkomen. Het is dan ook niet de burn-out die telt, maar de manier waarop je ermee omgaat. Durf dus voor jezelf te kiezen!

Burn-out begeleiding Alphen aan den Rijn Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar jouw herstel? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met de coach van de burn-out begeleiding Alphen aan den Rijn. Je kunt ook contact opnemen voor verdere informatie en antwoorden op vragen omtrent de burn-out begeleiding. Martinette Wijngaard staat je graag persoonlijk te woord.