Burn-out begeleiding Oegstgeest

Een langdurige blootstelling aan stress kan een burn-out veroorzaken. Vandaag de dag heeft ongeveer één op de acht Nederlanders te maken met een stressniveau waarmee zij een verhoogd risico lopen. Voorgaande jaren waren deze cijfers lager, en het aantal mensen dat met een burn-out te maken krijgt neemt al lange tijd toe. Gevolgen van een burn-out zijn een hoog ziekteverzuim, lage arbeidsproductiviteit en een algehele afname van de levensvreugde. De burn-out begeleiding Oegstgeest schiet te hulp.

Professionele coaching

Martinette Wijngaard is een professioneel trainer en coach, die gespecialiseerd is in burn-out coaching. Ieder jaar helpt Martinette tientallen mensen met het overwinnen van hun burn-out. Omdat voorkomen beter is dan genezen, houdt Martinette zich ook regelmatig bezig met het terugdringen van beginnende burn-out verschijnselen. Bij Stap voor Stap in Beweging past Martinette verschillende methodes toe, die zij op basis van haar jarenlange ervaring heeft ontwikkeld.

Drie aspecten

Bij de burn-out begeleiding Oegstgeest, ligt de focus op drie verschillende aspecten. Dit zijn sport, voeding en mentale coaching. Lichaamsbeweging heeft een anti-depressieve werking en bevordert bovendien de creativiteit. Daarnaast helpt het sporten jou om je weer fitter te voelen. Voor een gezond lichaam is het binnen krijgen van de juiste voeding ook erg belangrijk. De burn-out coach zal je daarom persoonlijke voedingsadviezen meegeven. Tot slot wordt er tevens veel aandacht besteed aan het aanpakken van mentale knelpunten, zodat jij aan het einde van het behandeltraject zowel fysiek als mentaal weer in balans bent.

Burn-out begeleiding OegstgeestEr samen voor gaan

Zowel particulieren als bedrijven kunne gebruik maken van de burn-out begeleiding Oegstgeest van Stap voor Stap in Beweging. Voor ieder traject werkt de burn-out coach met maatwerk, individuele begeleiding en een persoonlijk plan. Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, of voor meer informatie over de burn-out begeleiding Oegstgeest van Stap voor Stap in Beweging.